Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Szolgáltatások › Fizetési számla
Fizetési számla Számlanyitás Letölthető dokumentumok

ALACSONYABB HAVI DÍJAT SZERETNE SZÁMLÁJÁHOZ?


 

NÁLUNK AZ ELSŐ ÉVBEN AMASTERCARD DOMBORNYOMOTT BANKKÁRTYA ÉVES DÍJÁT ÉS A HAVI SZÁMLAVEZETÉSI DÍJAT IS VISSZAKAPJA CLUBCARD PONTOK FORMÁJÁBAN!

Szeretné mindennapi pénzügyeinek költségeit minimalizálni, és emellett a kényelmes és gyors bankolást részesíti előnyben?
Erre a TESCO áruházakban is elérhető Komfort és Zéró lakossági számlacsomagok nyújtanak Önnek optimális megoldást, amelyekkel számos kedvezményes szolgáltatást vehet igénybe.

Nem vagyunk egyformák, ezért két eltérő lakossági forint fizetési számlacsomagot kínálunk:

  • Amennyiben a havi rendszeres jövedelem-jóváírás eléri a 150.000 forintot, akkor a Zéró csomagot ajánljuk.
  • Ennél alacsonyabb havi rendszeres jövedelem-jóváírás biztosítása esetén (ami minimum a minimálbér összege), a Komfort csomagot ajánljuk.
  • A betéti bankkártyával történő vásárlás esetén további Tesco Clubcard pontkedvezmény jár – Minden 200Ft összegű, a Tesco áruházban végrehajtott bankkártyás költés után 1 Tesco Clubcard pontot kap.3

A havi számlavezetés díját a számlanyitástól számított 12 hónapig,valamint a MasterCardDombornyomott betéti bankkártya első éves díját Clubcard pontok formájában visszatérítjük!1

Mindkét csomagban díjmentesen biztosítjuk a betéti bankkártyás vásárlást és a közüzemi megbízások teljesítését.2

 

AMENNYIBEN A KOMFORT VAGY ZÉRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOT TESCO VÁSÁRLÓKÁRTYÁVAL EGYÜTT IGÉNYLI ÉS HASZNÁLJA, JÓVÁHAGYÁS VALAMINT A FELTÉTELEK TELJESÍTÉSE ESETÉN A VÁSÁRLÓKÁRTYA ELSŐ ÉVES DÍJA 0 FT.4

1Havonta a bank által beterhelt havi forint fizetési számlavezetési díj összegét valamint az első éves betéti főkártya díját a TESCO a számlanyitást követő első évben az ügyfél nevére szóló Tesco Clubcard kártyán kedvezménypontként elszámolja. A havi forint számlavezetési díj a Komfort/Zéró számlacsomagokban papíralapú kivonattal, min. 30.000 forintos bankkártyás vásárlás hiányában 570/280 Ft, elektronikus kivonattal 470/180 Ft, papír alapú kivonattal és 30.000 forintos bankkártyás vásárlás hiányában 390/100 Ft,elektronikus kivonattal és 30.000 forintos bankkártyás vásárlással 290/0 Ft.

A számlacsomagok igénybevétele havi rendszeres jóváírás feltételhez kötött,  Komfort csomag esetén a mindenkori nettó minimálbér, Zéró csomag estén 150 000 Ft. A feltételek nem teljesülése esetén a bank korrekciós díjat számít fel, a mindenkor érvényes minimálbér 1,4%-át a Komfort számlacsomagnál,  2%-át a Zéró számlacsomagnál. A számlacsomagok a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 3 évig élnek. Ezt követően a Lakossági Forintszámla Hirdetményben a Bázis csomagra meghatározott kondíciók az irányadóak

2Aszámlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori Budapest Bank Lakossági forint számlavezetés hirdetmény, Tesco Pénzügyi Partnerein keresztül értékesített számlacsomagok hirdetmény és a Lakossági forint vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek; továbbá az Üzletszabályzat tartalmaz, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései az irányadóak.A belföldi és külföldi bankkártyás vásárlásokért a Budapest Bank nem számít fel díjat, azonban a külföldikereskedő vagy elfogadó bank felszámolhat díjat, költséget, azonban erről a fizetést megelőzőentájékoztatnia kell a Kártyabirtokost.

3A kártyás vásárlás után a bankszámlán lekönyvelt terhelés 0,5%-nak egészértéke szerinti, havi maximum 10,000 Tesco Clubcard hűségpont jár. A Tesco Clubcard pontkedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél a bankkártyás vásárlással egyidejűleg bemutassa Tesco Clubcardját. A hűségpontokat a bemutatott Tesco Clubcardon a Tesco írja jóvá. A kedvezmény jóváírás feltétele, hogy a jóváíráskor a Tesco Clubcard száma a Banknál rögzítésre került annak érdekében, hogy a számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártya használatával gyűjtött pontokat a Tesco jóvá tudja írni az Ön Clubcard egyenlegén. A jóváírás a vásárlási tranzakciók lekönyvelésének hónapját követő második naptári hónap 15-ig történik meg.

4Amennyiben az ügyfél a hitelkeret-kihasználtság ellenőrzésének időpontjában Budapest Bank Komfort/Zéró számlacsomaggal rendelkezik, valamint a fizetési számla  nyitásának és a Tesco vásárlókártya aktiválást követő első hitelkeret-kihasználtság ellenőrzésének időpontja közöttiidőszakban az ügyfél, a számlacsomag hirdetményben közzétett elszámolásiidőszakokat figyelembe véve legalább egy alkalommal a számlacsomagnak megfelelő összeget a fizetési számlájára utalt, a Tesco Vásárlókártya első éves díja 0 Ft, függetlenüla hitelkeret kihasználtságától. A második évtől kezdődően a hitelkártya aktiválásától, illetve ahitelkártya aktiválás évfordulójától („Első vásárlási tranzakció”-s Vásárlókártya esetén a „Elsővásárlási tranzakció” évfordulójától) számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napjána rendelkezésére álló hitelkeretének teljes kihasználtsága (tranzakciók összege, beterheltkamatok, díjak, egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az éves díj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetbena 2012.03.31-ig hatályos 5100 Ft éves díj beterhelésre kerül.

A Tesco és a Budapest Bank alávetette magát a Magatartási Kódex előírásainak.              
Reprezentatív példa: Nem akciós hitelkamat mértéke és típusa: évi 33,41%. A kamattípusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúanmódosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató:39,3%. Törlesztőrészletek összege: 37.675 Ft, a hitel teljes díja: 77.106 Ft, a fogyasztó általfizetendő teljes összeg: 452 106 Ft.

THM:
Az itt közzétett THM és reprezentatív példa 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik,meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot,költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változásaesetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározásasorán csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, akészpénzfelvétel után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvétel aktuális kamatát a Bank az adotthitelkártya-konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Önjóváhagyott hitelkeret-összegének és a hitelkártya-konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM)eredményez.

A Tesco Vásárlókártya kibocsájtója és a számlacsomagok szolgáltatója a Tesco Pénzügyi Partner banki finanszírozója, a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.)

A Tesco Global Áruházak Zrt. (2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.