Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Szolgáltatások › Utalványok
Tesco utalványok Beváltható utalványok Elfogadóhelynek jelentkezem Áruházi rendelés Online rendelés

Kedves Céges Vásárlónk!

Honlapunkon keresztül gyorsan és egyszerűen rendelhet Tesco étkezési és ajándékutalványokat.

Az online rendelés menete a következő:

  1. Regisztráció

A regisztráció során a cégadatok kitöltését követően az Ön által megadott e-mail címre egy linket küldünk, mellyel érvényesítenie kell regisztrációját.

  1. Megrendelés

A sikeres regisztrációt követően felhasználónevével és jelszavával belépve, kérjük, jelezze, milyen típusú, címletű és mennyiségű utalványt szeretne rendelni, valamint melyik áruházunkban, ill. a győri központban szeretné azokat átvenni.
A rendelést követően elküldjük Önnek a pénzügyi értesítő levelet.

  1. Utalványok átvétele

Kiegyenlítés után, az Ön által megjelölt áruház vevőszolgálati pultjánál, vagy a győri központban átvehetők az utalványok.

Bővebb információ: 9023 Győr, Herman Ottó u. 22/a. Telefon: 06-20-8271-931

Tovább az utalványrendelési felületre.

Az utalványokat legkorábban a számla kiegyenlítése után veheti át az Ön által megjelölt áruházban/győri központunkban. Áruházainkban munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között, győri központunkban hétfőn és pénteken 8:00-12:00, szerdán 13:00-15:00 óra között vehetők át az utalványok.

A pénzügyi értesítő levelet az Ön által megjelölt e-mail címre 3 munkanapon belül elküldjük. Kérjük, hogy az utalványok átvételéhez feltétlenül hozza magával a megrendelő egy példányát, amelyet az Utalványrendelés oldalon rögzített e-mail címre továbbítunk, banki igazolást az átutalásról, személyi igazolványt, a cég adószámos bélyegzőjét és az átvételre jogosító meghatalmazást.

Üdvözlettel:
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.