Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Szolgáltatások › Vásárlókártya
Instant Vásárlókártya Tesco Családi Vásárlókártya Igénylés feltételei Kapcsolódó szolgáltatások Letölthető dokumentumok

Mobilbank, Internetbank

Havidíj ellenében igénybe vehető Bővített Budapest Mobilbank Info® szolgáltatásunk lehetővé teszi a biztonságos kártyahasználatot, hiszen minden tranzakcióról azonnal értesítjük Önt SMS-ben. Az üzenet tájékoztatja a tranzakció helyéről, összegéről és a még felhasználható hitelkeretről. Díjmentes Budapest Internetbank® szolgáltatásunkkal nyomon követheti kiadásait és egyenlegének alakulását. Havi számlakivonata segítségével pedig tételesen újra ellenőrizheti adott havi kártyaforgalmát. Ne feledje, hogy a kártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatáro­kat Ön bármikor megváltoztathatja.

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz

A választható Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz most kiemelt biztonságot jelent, hiszen a korábbiakhoz képest most több és személyre szabottabb szolgáltatást nyújt Önnek:

Munkaviszonyban* álló Biztosítottak esetén

Munkaviszonyban* nem álló Biztosítottak esetén

Az alábbi esetekben a Biztosító
a teljes fennálló hiteltartozást megtéríti Ön helyett a Banknak egyszeri kifizetéssel, egyösszegben:

  • Haláleset
  • Balesetből eredő, végleges min. 50%-os egészségkárosodás esetén
  • Munkanélküliség
  • Keresőképtelenség (táppénz)

Az alábbi esetekben a Biztosító
a teljes fennálló hiteltartozást megtéríti Ön helyett a Banknak egyszeri kifizetéssel, egyösszegben:

  • Haláleset
  • Balesetből eredő, végleges min. 50%-os egészségkárosodás
  • Balesetből eredő kórházi kezelés
  • Keresőképtelenség (táppénz) – olyan Biztosítottak esetében, akik kereső tevékenységet végeznek és társadalombiztosítási jogviszonnyal is rendelkeznek

* A munkaviszony meghatározását a munkanélküliségi KBF 6.3. pontja tartalmazza.

Hogyan lehet igényelni biztosítást?

Amennyiben igénybe kívánja venni a szolgáltatást, kérjük, hívja a Tesco Hitelvonalat a 06/80-20-30-20-as telefonszámon.

Mennyibe kerül a szolgáltatás és hogyan történik a fizetés?

A szolgáltatás díja a hó végi fennálló tartozás 1%-a, azaz 50 ezer forintos tartozás esetén kevesebb, mint napi 18 forint, amivel a Budapest Bank a hitelkártya egyenlegét havonta megterheli, de csak abban az esetben, ha Önnek az adott hónap végén hiteltartozása áll fenn.

 

Mi a teendő kár esetén?

Káresemény bekövetkezésekor kérjük, szíveskedjen kapcsolatba lépni a Cardif Biztosító Zrt.-vel, illetve a Cardif Életbiztosító Zrt.-vel, a biztosítási eseményt követő 15 napon belül, a következő címen és telefonszámon: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12. Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1/501-2352.

A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Pluszról részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és a Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni.

A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatást a Cardif Biztosító csoport nyújtja.

 

Utasbiztosítás

Kényelme és biztonsága érdekében igényelheti opcionális Vienna Life Utasbiztosításunkat hitelkártyájához, mely egész évben garantálja az Ön vagy akár egész családja biztonságát külföldi utazása(i)k során. Az utasbiztosítások területi hatálya az egész világra kiterjed és korlátlan utazásra felhasználható. Érvényessége 1 év, amelyet az első év leteltét követően minden év ugyanazon időpontjában automatikusan meghosszabbít az Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., egészen a biztosítás felmondásáig avagy megszűnéséig.

A kártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal az Önhöz legközelebbi TESCO áruház hitelügyintézőjéhez, vagy hívja a Tesco Hitelvonalat a 06/80-20-30-20-as telefonszámon!

Mit tegyen, ha elvesztette vagy ellopták kártyáját?

Ha elvesztette vagy ellopták kártyáját, gondoskodjon azonnal a kártyája letiltásáról! Hívja az éjjel-nappal elérhető telefonos, ügyfélszolgálatunkat, a TeleBankot a 06-80-20-30-20-as számon.

Bővített Mobilbank info szolgáltatásunkkal azon túl, hogy még biztonságosabbá teheti kártyahasználatát, segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást havi díj ellenében veheti igénybe és akár Internetbankon keresztül is igényelheti.

A szolgáltatás részletes leírását és az igényvétel feltételeit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye tartalmazza.

SMS szövege

Hitelkártya felfüggesztése esetén:

F KÁRTYASZÁM pl. „F 1234123412341234”

Hitelkártya felfüggesztésének törlése (kártya újraaktiválása):

A KÁRTYASZÁM pl. „A 1234123412341234”

 

THM: 39,3-47,3%

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé.
A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
 A hitelkártya éves kártyadíja 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválástól számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. Első vásárlási tranzakciós kártya esetén, vagyis akkor, ha a kártya igénylésével együtt Részletformáló szolgáltatás keretében termék vásárlása történik: az első évben minden esetben 0 Ft ez éves díj, míg azt követően csak akkor 0 Ft az éves díj, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és  foglalásban lévő  tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
A Tesco Pénzügyi Partner a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). Pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja! A Tesco Vásárlókártya kondíciónak részletes leírását a mindenkori hatályban lévő Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza.

REPREZENTATÍV PÉLDA:

Hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,16%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani).

Hitel teljes összege: 375 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Törlesztőrészletek összege: 37 758 Ft
Hitel teljes díja: 78 095 Ft
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft.
Teljes hiteldíj mutató: 39,88%