Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping
Szolgáltatások › Vásárlókártya
Instant Vásárlókártya Tesco Családi Vásárlókártya Kedvezmények További akciók Előnyök Igénylés feltételei Kapcsolódó szolgáltatások Letölthető dokumentumok Elérhetőségeink

Vásároljon Tesco Vásárlókártyával és
minden tejtermék árából 20%-ot visszatérítünk!*

 

THM: 39,3% - 47,3%1

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Tesco Hitelkártya mellett Clubcard kártyáját is átadja a pénztárosnak.

* Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco Áruházban 2018. január 16. és 2018. március 15. között minden tejtermék árából 20%-ot visszatérítünk!2

Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális értéke 3000 Ft, melyet a Bank a hitelkártyán utólag bocsát rendelkezésre.2

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A hitelkártya éves kártyadíja 5100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválástól számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. Első vásárlási tranzakciós kártya esetén, vagyis akkor, ha a kártya igénylésével együtt Részletformáló szolgáltatás keretében termék vásárlása történik: az első évben minden esetben 0 Ft ez éves díj, míg azt követően csak akkor 0 Ft az éves díj, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában.

Reprezentatív példa: Nem akciós hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,16%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 39,88%. Törlesztő részletek összege: 37 758 Ft, a hitel teljes díja: 78 095 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft.  

A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. függő ügynöke. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlatnak. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

2 A tejtermékek után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya birtokosoknak a hitelkártya számlán utólag bocsátja rendelkezésre 2018. március 31-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 20%-os kedvezmény maximális összege 3000 Ft.
A promóciókban részt vevő termékek:

  • tej
  • tejszín
  • túró
  • vaj
  • margarin
  • sajt
  • kefir
  • joghurtok
  • tojás
  • tejes desszertek

 

A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltétele, hogy a kedvezmény rendelkezésre bocsátáskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került. Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos - hitelkártyákhoz kapcsolódó - Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókjaiban, a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) valamint a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) találhatóak meg.